• Marknadsledande
  • Stort reservdelssortiment
  • Sponsor av Svensk elitidrott

Ski Team Sweden & Master Fitness

Masterfitness är stolt sponsor och ett stort fan till det svenska alpina landslaget. Detta samarbete faller sig väldigt naturligt med tanke på hur många timmar som det alpina landslaget tillbringar i gymmet. Bakom varje förbättring av tiondelar och hundradelar i skidbacken – har det tillbringats massor av tid i gymmet.
De alpina skidåkarna vet att kvalitén på utrustningen är avgörande för ett lyckat slutresultat.

I Åre har landslaget tillgång till ett fantastiskt gym ”Alpine Center of Excellence” som Masterfitness har varit delaktig i att utrusta med hållbara träningsredskap:
Landslagets ansvariga fystränare: Jonas Enqvist är sedan 2021 också delaktig i produktutvecklingen med Masterfitness för att ytterligare optimera träningen för såväl elitsatsande alpinåkare som motionären som vill få ut mer av sin hemmaträning.
Det första som kommer märkas i vårt sortiment är ett sortiment av bumpersvikter, framtagna för alpina landslaget. Dessa viktplattor kommer vara ännu mer tåliga och exakta eftersom kravspecifikationen för dessa har varit extra tuffa. Man kommer känna igen alpina landslagets speciella sortiment genom att de märks upp med ”SKI TEAM” loggan

Det första ur Masters sortiment som adderades på landslagets gym i Åre var en Airbike – 
 – Kettlebells samt Bumpersvikter och Skivstänger

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Master Fitness behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Master Fitness integritetspolicy.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan