• Marknadsledande
  • Stort reservdelssortiment
  • Sponsor av Svensk elitidrott

Köpvillkor


Masterfitness.se är en svensk konceptbutik innehållande hela masters sortiment.
I detta sortiment finns också produkter från Assault, samt från Impulse fitness.

Köp

Alla priser i anges inklusive moms.  
Masterfitness reserverar sig för sortimentsförändringar, prisförändringar och eventuella tryckfel . 
Vi har inget ansvar att leverera beställningar/köp med fel prissättning, eller produktspec på grund av tryckfel. Vi kan ej garantera att färgåtergivningen helt stämmer överrens med verkligheten.

Frakt

Masterfitness.se erbjuder en enhetsfrakt på 79:- på samtliga beställningar, oavsett storlek eller ordervärde. 

Leveranser sker med DHL/DSV under vardagar. Större leveranser kommer hem till dörren, medan mindre paket sms aviseras och måste hämtas hos närmaste ombud.
Samtliga leveranser till privatpersoner aviseras före leverans, det är därför viktigt att vid beställningen ange samtliga telefonnummer där ni kan nås. 

För att vi ska kunna sms avisera mindre sändningar måste ni också ange ett mobilnummer.  
När ni tar emot er leverans från chauffören är det ert ansvar att inspektera och kontrollera så att godset inte är skadat. 
Om ni finner skada på emballage/gods så måste det göras en anteckning på fraktsedeln innan ni skriver under. 

Efter mottagandet har ni också 6 dagar på er att anmäla eventuella dolda fraktskador, som inte syns förrän man öppnat kartongerna.
Ingen order är för liten för masterfitness.se, vi hanterar alla ordrar inom 24 timmar månd-fredag.


Montering

Samtliga produkter levereras omonterad i kartong - montering är enkelt och tar ca 15-45 min. beroende på produkt, multigym tar längre tid. Detaljerade instruktioner medföljer.

Garanti

Alla våra produkter möter samtliga EU krav på säkerhet genom CE märkning och ROHS certifierade. 
Samtliga motionsredskap  levereras med 1 års fabrikationsgaranti vid  försäljning till privatperson och användning i hemmiljö. 

Vi följer givetvis också konsumentköplagens riktlinjer med tre års reklamationsrätt.
Hemträningsprodukter som används i företagsmiljö anses strida mot garantibestämmelserna och därför försvinner garanti skyddet.
 
På produkter för företagsbruk är det ett års garanti för företag, bostadsrättsföreningar, rehab etc. Detta förutsätter en användning i högst 4 tim /dag.
 
Returätt

Returrätt - 60 dagar öppet köp. Retur kan ske om varan returneras i obruten förpackning. Kunden svarar själv för returfrakten. Följesedeln / fakturan måste medsändas. 
Vi förbehåller oss rätten att debitera för samtliga fraktkostnader.

Betalningsalternativ

Hos Masterfitness.se kan man välja mellan flera olika betalningsalternativ. Kortbetalning med VISA / Mastercard, Faktura, Delbetalning och direktbetalning till bankgiro.

Genom ett samarbete med Svea kan vi erbjuda dig möjligheten att betala med faktura och att dela upp betalningen.

Funktionen som används för adresskontroll är knuten till svenska folkbokföringen och den returnerade adressen av denna måste användas för att välja betalningsmetod Faktura och Delbetalning från Svea. 
Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka till kassan och välja ett alternativt betalningssätt.

 
Personuppgiftslagen

När du beställer av oss ger du oss samtidigt din tillåtelse att spara ditt namn, adress och telefonnummer tillsammans med uppgifter om vad du handlat i vår databas. Vi behandlar självfallet dina uppgifter som personhandlingar med särskild hänsyn och delar dem inte till någon annan.


Trygg hos oss

Vi följer distansavtalslagen, konsumentverkets och allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och hoppas att du ska känna dig trygg och trivas som kund hos oss.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Master Fitness behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Master Fitness integritetspolicy.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan