• Marknadsledande
  • Stort reservdelssortiment
  • Sponsor av Svensk elitidrott
Hem  Förvaring

Förvaring av träningsredskap

Precis som gymgolv så är förvaringsdelen i ett träningsrum, inte det första man lägger pengarna på. Trots det så vet alla som tycker om att träna, hur frustrerande det kan vara när utbudet av träningstillbehör och redskap växer – och det inte finns någon färdig plats att förvara redskapen på.

Om man köper skivstänger och hantlar så bör man samtidigt investera i vägghängare, golvställ eller vägghyllor. Att lägga hantlar och kettlebell på golvet är en nödlösning som inte håller i långa loppet.

När man dessutom snubblat på en tung kettlebell och slagit i tårna, då tycker de flesta att det är dags att införskaffa en ändamålsenlig förvaring för träningsredskapen.

I det professionella träningsrummet så måste man skaffa en specifik hylla för Wallball, en annan för Bumpersvikter, en tredje för Kettlebell o.s.v När man kommer in på ett nytt gym så förväntar man sig en struktur bland redskapen så att motionärerna vet var man ska lägga tillbaka sina tillbehör efter avslutat träningspass.
En crossfitbox har vanligtvis otroligt mycket av tillbehör som viktskivor, stänger och hantlar. Samtidigt så är denna träningsform i stort behov av fria golvytor, så i boxen krävs det struktur och ordning på tillbehören. Just av denna anledning så erbjuder vi färdiga hyllor för riggen – ett perfekt alternativ där bara fantasin sätter stopp för hur man ska bygga upp sin förvaringsdel av träningsredskap.

En så enkel sak som en vägghållare för gymbollen kan göra vem som helst lycklig, för ärligt talat – vem tycker om att ha den rullande omkring på golvet.

Vanliga frågor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Master Fitness behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Master Fitness integritetspolicy.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan