• Marknadsledande
  • Stort reservdelssortiment
  • Sponsor av Svensk elitidrott

Master Fitness

Med över 30 år i branschen har Master Fitness levererat träningsartiklar för den skandinaviska marknaden. Oavsett om du söker träningsartiklar för företaget, hemmagymmet eller idrottsföreningen så har Master Fitness produkter som passar just dig.

Att våra produkter fungerar i praktiken ser vi genom Master fitness fleråriga samarbete med Tv-produktionen Biggest Loser, samt att vi kan titulera oss officiella leverantörer till alpina skidlandslaget.

Det talas om trenden ”hemmaträning”, men teamet bakom Master Fitness har förstått att trenden mer har utvecklats till en livsstil för många Nordbor. Att konditionsträningen har goda hälsoeffekter, det vet vi sedan gammalt, men idag har man förstått styrketräningens positiva effekter för både den fysiska och psykiska hälsan. En kombination av både konditionsträning och styrketräning ger din kropp största möjliga förutsättningar till välmående och livskvalité. Att träning bara är till för de jagande småbarnsföräldrarna på gymmet eller i startledet på Göteborgsvarvet är helt fel. Vikten av att skapa goda vanor i unga år, samt att motverka den muskulära åldringprocessen bland våra äldre är minst lika viktigt. För oss ligger därför fokus på att kunna erbjuda produkter som appellerar de flesta. Vare sig du söker fria vikter, mindre fitnessartiklar eller maskiner för hemmaträning så har vi något för dig. Vi arbetar nära våra producenter vilket skapar möjlighet till att snabbare utveckla och få fram nya produkter. Allt för att ni ska kunna erbjudas produkter som gör din träning roligare, omväxlande och motiverande.

Den snabba digitala utvecklingen på fitnessidan bidrar också till att du kan köra ett träningspass när det passar dig, hemma. Enkelheten och smidigheten med att ha träningsverktyg i hemmet, ger dig en snabbare väg till fysisk handling. Hur många gånger har inte sträckan till gymmet känts ofantligt lång när man börjar varva ned hemma? Idag är det enkelt att både själv söka pass, gå med i veckoutmaningar eller ha ett längre program som du är med och följer digitalt, till detta ändamål är våra produkter suveräna. Ur vårt breda sortiment väljer du produkter som passar just dig både i perspektivet funktion och funktionalitet, men också i fråga om design och ekonomi. Vill du komplettera ditt hemmagym, finner du lätt en produkt som har liknande design som de du köpt från Master Fitness sedan tidigare.

Master Fitness sitter på en bred kunskap i de flesta segment. Master Fitness arbetar direkt med fabriker där man under åren byggt upp en långvarig relation. För dig som kund innebär det produktkvalité men det ger oss också möjligheten att kunna förse kunder med reservdelar till våra produkter om problem uppstår. På vårt Svenskbaserade huvudkontor sitter hela vår organisation med sälj, support, rådgivning och service.

Med vårt breda sortiment, mångårig kunskap inom fitnessartiklar och träningsmaskiner kan du som kund var trygg med ditt köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Master Fitness behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Master Fitness integritetspolicy.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan