• Marknadsledande
  • Stort reservdelssortiment
  • Sponsor av Svensk elitidrott
Hem  Kondition  Löpband  LÖPBAND MASTER T25 - ZWIFT

LÖPBAND MASTER T25 - ZWIFT

LÖPBAND MASTER T25 - ZWIFT
LÖPBAND MASTER T25 - ZWIFT

LÖPBAND MASTER T25 - ZWIFT

Specifikation bild

Master T25 är enkelt att fälla upp efter avslutat träningspass. Eftersom löpbordet har en hydraulisk kolv så blir det inte tungt att fälla upp bandet efter avslutad träning.
Maskinen tar inte mycket plats då heller utan blir då enbart 120 cm samtidigt som det blir lättare att städa och hålla rent på govet.

Specifikation bild

Detta löpband från Master har flera motiverande träningsprogram och datorn är enkel att avläsa och manövrera. Maskinen ger möjlighet att avläsa pulsen både med handpulshandtag samt med trådlös pulsmottagning. Vid användning av pulsbälte så får man komplettera med ett pulsbälte som är analogt med 5 kHz

Specifikation bild

När löpbandet är uppfällt så finns det 2 st kraftiga transporthjul som används vid förflyttning. Maskinen måste tiltas bakåt i uppfällt läge om man önskar rulla iväg maskinen .

Specifikation bild

Den hydrauliska kolven på undersidan av löpbordet har en säkerhetsspärr som måste lossas om man önskar att fälla ner bordet. Detta förhindrar bandet att ofrivilligt fällas ner och skada barn eller husdjur. När man frigör denna låsspärr så fälls bandet ner både långsamt och kontrollerat.

Beskrivning

Master T25 är ett snyggt löpband med fullstor löpyta som även är utrustad med en stark motor vilket är den absolut viktigaste egenskapen när man väljer löpband för regelbunden träning. Bandet är enkelt att fälla upp och rulla undan efter avslutat träningspass. För hemmabruk så är detta band mycket väl utrustat.
Den senaste modellen av T25 är även uppgraderad med Zwift funktion, vilket innebär att man kan använda träningsappen Zwift med detta löpband.

Vad man ska tänka på när man köper ett löpband för hemmabruk som ex Master T25, det är att man behöver underhålla det lite då och då.
Om man använder maskinen mycket så kommer mattan att behöva spännas resp centreras. Detta är ett ganska enkelt ingrepp som utförs med en liten insexnyckel på den bakre valsen.

Förutom detta så behöver man smörja undersidan av mattan för att minska friktionen mellan matta och plattan - så därför rekommenderar vi att man köper till en flaska med smörjmedel som är avsett för detta ändamål.

Egenskaper

Egenskaper

EAN-kod: 7330101058734
Artikelnummer: 6-60325
Varumärke:Master Fitness
Tid:Ja
Distans:Ja
Hastighet:Ja
Kcal:Ja
Program:Ja
Puls:Ja
Trådlös puls:Ja
Antal program:36
Handpulssensor:Ja
Display:LCD 7" blå skärm
Transporthjul:Ja
USB laddare:Ja
Soft drop system:Ja
Högtalare:Nej
Justering i handtag:Nej
Bluetooth:ja - Zwift
Fällbart:Ja
Mått hopfällt L x B x H:1200X 87 X137
Mått L x B x H:1720 X870 X137
Mått Löpyta L xB:1400 X 510 mm
Vikt:88 Kg
Max användarvikt:130 Kg
Vals/Rullar:50 mm
Däckstyp:18 mm
Dämpning:8 x 28 mm dämpkuddar
Tjocklek löpmatta:1,6 mm
Lutning:0 - 15%
Motor:DC 2.5 Hk
Hastighetsintervall:1-20 km/ H
Garanti - användning i hemmiljö:1 års garanti
Garanti - Företagsgym, hotell, BRF, instutioner, förening etc:Garantin gäller ej
[No translation] ?
Recensioner

Relaterade produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Master Fitness behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Master Fitness integritetspolicy.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan