Master Fitness söker Ecommerce Manager

Master Fitness är ett av Sveriges starkaste varumärken inom hälsa och träning och har funnits på den nordiska marknaden sedan 1989. Master säljer träningsutrustning med hög kvalitet till riktigt attraktiva priser. Vi är kända för att erbjuda funktionella, motiverande och attraktiva redskap som passar för krävande hemmaanvändare eller för föreningar, klubbar eller gym. Master säljs idag i hela Skandinavien genom olika återförsäljare, och är stolt partner till Svenska Skidlandslaget.

Vi står inför en stor satsning på att etablera Master Fitness och stärka varumärket i digitala kanaler, dels genom ehandel, sociala medier, dels arbeten med att stötta återförsäljare online.

Vi söker en Ecommerce Manager som är intresserad av träning och att ansvara för den här satsningen. En roll som kräver ett driv för försäljning, intresse i att bygga varumärke, identifiera nya marknadsplatser samt kreativ affärsutveckling. Inom kort kommer vi introducera vår nya varumärkessida. Ett av dina ansvar kommer vara utvecklingen masterfitness.se.

Som Ecommerce Manager ansvarar du för att optimera och utveckla vår onlineförsäljning, samtidigt som du ser till att vårt varumärke blir ännu tydligare inom fitness och träningsindustrin.

Arbetsuppgifterna innebär även fullt ansvar för våra konton på sociala medier, vilka kommer vara några av grundpelarna för att spegla vår växande organisation.

Kvalifikation som är önskvärd i denna tjänst:

  • Erfarenhet från ehandel och att ha försäljningsansvar
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete med sociala medier
  • Goda kunskaper i SEO, Google adwords samt analytics.
  • Akademisk utbildning inom ekonomi
  • Kundorienterad

Vi tror att du har en längtan efter att se ökad försäljning och du vill se mätbara resultat av din arbetsprestation. Du är beredd att arbeta både med enklare arbetsuppgifter såväl som avsevärt mer kvalificerade uppdrag. Ditt tänkesätt är affärsmannamässigt och du kan arbeta såväl självständigt som i team.

Låter detta spännande så är du välkommen att skicka in din ansökan.

Arbetsplatsen är förlagd till Varberg eller Malmö, beroende på vart du utgår från.

Omgående tillträde.

Skicka din intresseanmälan till Thomas Bengtsson på [email protected]. Du når Thomas på 0340 54 96 99.

Läs mer om oss här: https://www.masterfitness.se/ och på https://vartex.se/