• BIGGEST
  WINNER
  När Teamet till Biggest loser sökte
  träningscykel fanns bara en utväg -
  Assault Airbike - en grym kombination
  av design, prestanda och kvalitet.
  Vill du också ha en vinnare?
 • ENKEL & SMIDIG
  TRÄNING
  Att ha ett mål att sikta mot är bra I alla
  sammanhang. Och i synnerhet när det
  handlar om din träning. Dels för att det blir
  lättare att behålla motivationen och dels
  för att träningen blir så mycket roligare.
 • ENKEL & SMIDIG
  TRÄNING
  Det finns stunder i livet som känns lite
  bättre än andra. De efter ett väl
  genomfört träningspass till exempel.
 

Master fitness har en ny och uppdaterad serie av Wallball och Kettlebell.

Dessa populära artiklar är gjorda med avsikt att fungera både i hemmiljö och på kommersiella gym. Wallballs som är väl balanserade och i en serie av 3 - 6 -9 kg och inom kort kommer denna boll även i 12 kg. Kettlebells finns nu i en serie från 4-32 kg och inom kort kommer även tunga modeller som 40 och 48 Kg”.

 

Nyheter

Senaste nytt i vårt sortiment

 
 
Master Fitness Presenterar en ny broschyr med uppdaterat sortiment.
Assault Fitness är en division av LifeCORE fitness, deras produkter har varit ledande inom utveckling av utrustning för elit fitness världen i över 20 år.
Denna modell av löpband är utvecklad med "Extra Allt" för att kunna passa företag och föreningar som vill erbjuda ett smäckert löpband med många finesser och funktioner.
Vårt allra senaste löpband heter T65 och vänder sig till motionärer som önskar ett löpband med modern design och fantastisk stabilitet och styrka. Det är svårt att hitta ett bättre löpband för hemmabruk.
När det krävs en tystgående och rejäl träningscykel för företag och föreningar så är B50 ett fantastiskt bra alternativ.
Denna kettlebell är tillverkad av högkvalitativt järn, gjutet i ett enda stycke. Serien är heltäckande och finns i hela 12 olika storlekar. Vikt 4 - 32 Kg. 40 + 48 Kg kommer inom kort.
Mjukare modell av medicinboll, avsedd att kasta mot väggen. Mycket vanlig träningsform inom crossfit. Finns i 3 olika tyngder.